Sot në për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis raporton ministri Abrashi

Sot në për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis raporton ministri Abrashi

Sot do të mblidhet komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis. Në këtë komision do të raportoj ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi. Ai do të raportoj para deputetëve të këtij komisioni rreth marrëveshjes së nënshkruar me 4 shtator në Shtëpinë e Bardhë për normalizim të marrëdhënieve ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë. Marrëveshja ku mes tjerash përfshinë ndërtimin e akseve rrugore dhe hekurudhore janë dy këto çështjet për të cilat Abrashi është ftuar që të raportoj në këtë komision.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …