Sot në Voksh të Deçanit nderohet heroi i kombit, Agim Mazrekaj në 23 vjetorin e rënies heroike

Sot në Voksh të Deçanit nderohet heroi i kombit, Agim Mazrekaj në 23 vjetorin e rënies heroike

Sot më 7 korrik 2021 në orën 11:00, në vendin e rënies në fshatin Voksh të Deçanit, mbahen homazhe për heroin Agim Abaz Mazrekaj. Pjesëmarrja e juaj nderon luftën e lavdishme të UÇK-së, sakrificën e heroit, nderon gjakun e derdhur për liri të atdheut.

Kontrolloni gjithashtu

Filloi Konferenca vjetore ndërkombëtare “FSK dhe partnerët 2022”

Filloi Konferenca vjetore ndërkombëtare “FSK dhe partnerët 2022”

Nën organizimin e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtabit të Përgjithshëm të FSK-së, filloi sot Konferenca …