MIT
Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Njoftime / Sot përurohet libri “Gjinekologjia me obstetrikë për infermieri dhe mami”

Sot përurohet libri “Gjinekologjia me obstetrikë për infermieri dhe mami”

Sot në orën 11:00, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, bëhet promovimi i librit “Gjinekologjia me obstetrikë  për infermieri dhe mami” me autore Prof. dr. Myrvete Paçarada dhe bashkautorë  Vlora Ademi -Ibishi dhe Nyltene Kongjeli.

 

Kontrolloni gjithashtu

Më 14 nëntor në Gjakovë përurohet libri, "Unë jam Anemone" si dhe hapet një Ekspozitë me foto

Më 14 nëntor në Gjakovë përurohet libri, “Unë jam Anemone” si dhe hapet një Ekspozitë me foto

Në shënimin e 20 vjetorit të angazhimit te medica mondiale ne Kosove, qe bashku me ...