KEK
Fillimi / Lajmet / Sot sistemit shëndetësor i janë shtuar edhe 1500 specializantë të cilët për vite nuk e kanë paraktikuar profesionin
Sot sistemit shëndetësor i janë shtuar edhe 1500 specializantë të cilët për vite nuk e kanë paraktikuar profesionin

Sot sistemit shëndetësor i janë shtuar edhe 1500 specializantë të cilët për vite nuk e kanë paraktikuar profesionin

Sot sistemit shëndetësor të Kosovës i janë shtuar edhe 1500 specializantë. Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se e kishte në prioritet që të zgjidhte këtë çështje “njëherë e përgjithmonë” që, sipas tij, ishte problem i madh në këto pesë vjetët e fundit. “Këta për vjet të tëra nuk kanë praktikuar profesionin e tyre, për të cilat kanë përfunduar studimet universitare dhe tash u duhet të ndjekin specializim në fushat e tyre të preferuara”. “Mjekët e kanë pritur këtë vendim për specializim. Jam i lumtur për juve që do të shtoheni kuadros më të shkolluar në vend, armatës së mjekëve shembullorë që u dëshmuan në çdo kohë. Jemi të lumtur që e keni thyer bllokadën e pakuptueshme dhe i kemi dhënë mundësi 1500 mjekëve për të filluar specializimin”, ka thënë Zemaj, duke shtuar se ky konkurs do të hapet çdo vit.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Naim Fetahu zotohet se qysh në mandatin e parë si kryetar i Besianës do t’u jap përgjigje shqetësimeve kryesore të qytetarëve të kësaj komune

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Besianës, Naim Fetahu, ka hapur sot ...