KEK
Fillimi / Lajmet / Propozohet amandament në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike me të cilin do të ndihmohen prodhuesit vendor
Osmani: Propozuam amandament në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike me të cilin synohet të ndihmohen prodhuesit vendor

Propozohet amandament në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike me të cilin do të ndihmohen prodhuesit vendor

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, së bashku me deputetet Mimoza Kusari-Lila dhe Donika Kadaj-Bujupi, kanë propozuar amandament në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, nëpërmjet të cilit po synohet të ndihmohen prodhuesit vendor në këtë periudhë të vështirë të pandemisë.“Pra, nëpërmjet këtij amendamenti parashihen përparësitë për prodhuesit e produkteve dhe shërbimeve vendore përmes një neni të veçantë. Shpresoj që ky propozim do ta marrë përkrahjen e deputetëve të të gjitha partive, sepse nëse ne nuk zgjedhim t’u qëndrojmë në krah të prodhuesve tanë vendor, atëherë kush?”, ka theksuar ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Edi Rama: Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që dalin në treg, ashtu si të gjitha shtetet në botë

Edi Rama: Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që dalin në treg, ashtu si të gjitha shtetet në botë

Kryeministri, Edi Rama, tha se Shqipëria mund të marrë të gjitha llojet e vaksinave që ...