kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Opinione / Sqarim publik i Radios-Kosova e Lirë lidhur me shkrimin e Dr. Nazim Qehaja, botuar në “Opinione” më 1.8.2019
Sqarim publik i Radios-Kosova e Lirë lidhur me shkrimin e Dr. Nazim Qehaja, botuar në “Opinione” më 1.8.2019

Sqarim publik i Radios-Kosova e Lirë lidhur me shkrimin e Dr. Nazim Qehaja, botuar në “Opinione” më 1.8.2019

Pranojmë me keqardhje se në vend të fotos së Nazim Qehajes, në shkrimin e tij lidhur me veshjen e pamoralshme të disa femrave shqiptare,  është postuar gabimisht fotoja e Florian Qehajes, të cilit i kërkojmë falje edhe me këtë rast. Ndërkohë është përmirësuar gabimi që ka qenë teknik.  Sa i përket përmbajtjes së shkrimit të Nazim Qehajës  ne jemi mbështetur në reagimin e disa OJQ-ve lidhur me shkrimin e tij, duke e interpretuar kontestin dhe përmbajtjen që pasqyron mendimin e dr. Nazim Qehajës. Radio-Kosova e Lirë, ka mbajtur dhe do të mbajë qëndrim kundër degradimit të vlerave njerëzore e kombëtare nga individë dhe klane të caktuara të profeterisë kriminale. Në këtë segment ne mbështetim të gjithë ata intelektualë, studiues, patologë, me të cilët na përputhen mendimet e qëndrimet, sidomos nëse ato drejtohen kundër pederastisë, lezbeizmit, heterogamisë kundër lakuriqësisë, pornografisë dhe shëmtimeve të tjera të shumta e të përditshme. Për këtë qëndrim nuk i japim llogari askujt, në emër të shprehjes në mendimit të lirë e të pavarur, në emër të njerëzisë e moralit njerëzor e kombëtar. (RKL)

Kontrolloni gjithashtu

Agim Vuniqi

Agim Vuniqi: Ju profiterë të luftës, ju milionerë të pas luftës, duhet të keni turp të kërkoni votën

Qe 20 vite po dëgjojmë në çdo tubim zgjedhor klithjet triumfale të disa komandanteve politik, ...