Blerand Stavileci: Temat e mëdha si Gjykata Speciale, demarkacioni dhe ushtria duhet të kenë epilog të shpejtë

Stavileci: Projekti ‘Kosova e Re’ do ta rrisë për 2 % rritjen ekonomike

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci, ka thënë se projekti “Kosova e Re” do ta shtojë për 2 % rritjen ekonomike që është, sipas tij, një kapërcim mjaft i madh sasior dhe kualitativ. Në një intervistë për “Epoka e re”, ai ka bërë me dije se gjatë ndërtimit të termocentralit “Kosova e Re” do të punësohen deri 10 mijë persona, ndërsa 550 pas ndërtimit, kur të futet në funksion. Stavileci, ka folur edhe për asetin human, të cilin e posedon Kosova e që, sipas tij, krijon përparësi krahasuese për vendin tonë dhe për kuadrot që duhet të këtë shteti për përfaqësim në arbitrazhe ekonomike ndërkombëtare. Ai ka thënë se Kosova nuk qëndron aq mirë sa iu përket kuadrove për përfaqësim në arbitrazhe ekonomike ndërkombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Gjykata në Serbi ka vendosur të ripërsëriten zgjedhjet në Tërnoc të Bujanocit ku pritet që Shaip Kamberi të zgjidhet deputet

Shaip Kamberi është kandidati i vetëm shqiptar që ka mbetur në garë dhe ka gjasa …