Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Stojanoviq viktimizohet: Sulmet ndaj serbëve kanë tejkaluar çdo masë

Stojanoviq viktimizohet: Sulmet ndaj serbëve kanë tejkaluar çdo masë

Mediet serbe kanë kaluar në një
fushatë të organizuar të raportimit të çfarëdo incidenti që tagenton serbët në
Kosovë. Duke shfrytëzuar incidentin akoma të pasqaruar në fshatin Gorazhdec,
zëvendëskryeministri nga radhët e Listës ‘Srpska’, Branimir Stojanoviq
pretendon se “sulmet ndaj popullatës serbe kanë tejkaluar çdo masë”. “Aktorët e
veprave penale, në shoqërinë demokratike nuk mund të jenë të panjohur, në të
kundërtën kjo demokraci vihet në pikëpyetje”, thuhet në kumtesën e lëshuar nga
zyra e zëvendëskryeministrit, Stojanoviq. Ai më tej, ka theksuar se ka
‘provokime’, ‘frikësime’, ‘sulme të armatosura’ e ‘dëmtim të përmendoreve”.
Sipas kumtesës, zëvendëskryeministrit serb në Qeverinë e Kosovës, edhe njëherë
i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare, që përmes ndikimit në Polici, t’i
gjejë dhe t’i dënojë autorët e këtyre rasteve.

Kontrolloni gjithashtu

Në Qendrën e Numërimit e Rezultateve janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Në QNR janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Rreth 31 përqind e vendvotimeve janë rinumëruar deri më tani në Qendrën e Numërimit e ...