KEK
Fillimi / Institucionet / Të dielën bëhet dezinsektimi i hapësirave publike në Ferizaj

Të dielën bëhet dezinsektimi i hapësirave publike në Ferizaj

Njoftohen qytetarët e Komunës së Ferizajt se të dielën më 26 qershor, nga ora 17.00, do të fillojë  dezinsektimi i hapësirave publike. Ndaj, porositen qytetarët, sidomos ata që kanë bletë, që të kujdesen në mënyrë të veçantë për to.

Kontrolloni gjithashtu

KEK dhe FIEK zotohen për thellimin e bashkëpunimit

Në frymën e zhvillimit të një edukimi universitar sa më të afërt me industrinë, u.d. ...