KEK
Fillimi / Njoftime / Të martën në Krushë të Madhe nderohen dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashi në 22 vjetorin e rënies heroike
Të martën në Krushë të Madhe nderohen dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashi në 22 vjetorin e rënies heroike

Të martën në Krushë të Madhe nderohen dëshmorët Dalip Behra dhe Bekim Gashi në 22 vjetorin e rënies heroike

Me rastin e përvjetorit të 22-të të rënies heroike të dëshmorëve Dalip (Isuf) Behra dhe Bekim (Ismet) Gashi nga Krusha, të martën me 13 prill 2021, në orën 11:00, bëjmë HOMAZHE pranë varreve të tyre në Kompleksin Memorial në Krushë dhe në ora 12:00 tek vendi i rënies së tyre, sipër fshatit. Për shkak të pandemisë Covid-19, luteni që t’u përmbaheni udhëzimeve të IKSHPK-së. Lavdi Dëshmorëve Dalip BEHRA e Bekim GASHI, lavdi gjithë Dëshmorëve të rënë ndër breza! – thuhet në njoftimin e kryetarit të Këshillit të fshatit Krushë e Madhe, Selami Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të heroit të kombit, ...