KEK
Fillimi / Lajmet / Thaçi: Forca e Sigurisë së Kosovës është profesionale dhe me standarde të NATO-s
FSK-ja shënoi Ditën e Forcës me ceremoni ushtarake

Thaçi: Forca e Sigurisë së Kosovës është profesionale dhe me standarde të NATO-s

Kryetari, Hashim Thaçi ka kujtuar një vjetorin e transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri dhe ka shkruar se FSK-ja është profesionale dhe me standarde të NATO-s. “Forca e Sigurisë së Kosovës si forcë profesionale me standarde të NATO-s, si forcë shumetnike që u shërben të gjithë qytetarëve të Kosovës, në tërë territorin e shtetit tonë, është e gatshme të kontribuojë për paqen dhe stabilitetin përtej rajonit tonë. Forca e Sigurisë së Kosovës ka dëshmuar aftësitë e veta dhe përgatitjen e lartë në misionet e kërkim-shpëtimit, si në Kosovë, ashtu edhe jashtë vendit. Ajo tash po i shton kapacitetet për detyra të reja, për t’i mbrojtur qytetarët e Kosovës nga kërcënimet e jashtme, por edhe për t’i ndihmuar aleatët tanë në vendosjen dhe ruajtjen e paqes kudo që shfaqet nevoja, ka shkruar në mes tjerash kryetari, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti bisedoi me drejtuesit e TRUST-it dhe të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti bisedoi me drejtuesit e TRUST-it dhe të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ...