Fillimi / Njoftime / The Balkan Forum: “JO Regjimit të Vizave, pasi koha është për të vendosur qytetarët në rend të parë”
The Balkan Forum: “JO Regjimit të Vizave, pasi koha është për të vendosur qytetarët në rend të parë”

The Balkan Forum: “JO Regjimit të Vizave, pasi koha është për të vendosur qytetarët në rend të parë”

Konferenca,  “JO regjimit të vizave, pasi është koha për të vendosur qytetarët në rend të parë” e organizuar nga The Balkan Forum  do të mbahet të Hënën, 20 shtator, nga ora 14:00 deri në 15:30.

Konferenca do të mbahet në Swiss Diamond Hotel.

Konferenca është e organizuar në dy panele:

1)      Liberalizimi i vizave: Motivim i sinqertë ose letër e vdekur?

2)      Të rinjtë dhe lëvizja përtej kufijve

Disa nga folësit përfshijnë: Vlora Citaku, Dukagjin Gorani, Gerlad Knaus, Sabina Cudic, Viola Von Cramon-Taubadel, Andjela Micanovic, Blazhen Maleksi, Egzona Bokshi dhe Ivan Djuric. Kjo konferencë do të mbahet në gjuhën Angleze.

Kontrolloni gjithashtu

Komuniteti Bektashian: Nderime për rilindasit e kontributorët patriotë nga Bektashinjtë e Shqipërisë, Kosovës e Maqedonisë

Komuniteti Bektashian: Nderime për rilindasit e kontributorët patriotë nga Bektashinjtë e Shqipërisë, Kosovës e Maqedonisë

Për nder të Festës Kombëtare Shqiptare, 28 nëntorit, dhe në përmbyllje të “Vitit të Naimit”, ...