mbpzhr 2018
akp deri me 23 janar
valamobile
Fillimi / Institucionet / Ushtruesja e Detyrës së ministres Arbëreshë Krasniqi takim njoftues me kryeshefat e MTI-së

Ushtruesja e Detyrës së ministres Arbëreshë Krasniqi takim njoftues me kryeshefat e MTI-së

Ushtruesja e detyrës së Ministres së Tregtisë dhe Industrisë Arbëreshë Krasniqi, priti në takim njoftues kryeshefat e agjencioeneve të këtij dikasteri ku diskutuan për të arriturat e ministrisë në periudhën tre mujore.

Në vazhdën e këtij takimi ministrja Krasniqi u zotua se do te kryej detyrën me përkushtim dhe shprehu mirënjohje për gatishmërinë për bashkëpunim nga ana kryeshefeve të agjencioneve të MTI-së.

Krasniqi tha se objektivat e së ardhmes të këtij institucioni do t’i shtyjmë bashkërisht me vullnet dhe profesionalizëm.

Kontrolloni gjithashtu

Debat Publik në Junik

Te nderuar qytetarë të komunës së Junikut, për shkak të ndryshimit të agjendës së ministrit ...