MIT KS
Fillimi / Njoftime / Vëllezërit Milaim dhe Mahmut Krasniqi nga Tërpeza e Malishëves me qëndrim në Suedi, i lëshojnë shtëpiat e tyre për të prekurit nga tërmeti
Vëllezërit Milaim dhe Mahmut Krasniqi nga Tërpeza e Malishëves me qëndrim në Suedi, i lëshojnë shtëpiat e tyre për të prekur nga tërmeti

Vëllezërit Milaim dhe Mahmut Krasniqi nga Tërpeza e Malishëves me qëndrim në Suedi, i lëshojnë shtëpiat e tyre për të prekurit nga tërmeti

Solidariteti dhe gatishmëria për të ofruar ndihmë për të prekurit nga tërmeti i fundit në Shqipëri nga ana e bashkëkombasëve nga Kosova është edhe një dëshmi i radhës se shprehjes së vëllazërisë dhe humanitetit. “Vëllezërit Milaim dhe Mahmut Krasniqi Suedi, ne jemi të gatshëm që t’i lëshojmë dy shtëpi për vëllezërit tanë nga Shqipëria të prekur nga tërmeti, na kontaktoni në Facebook si dhe në viber +46735820290, Milaim +38344205092, Pisha +38344204589 Ramiz Krasniqi Malishevë, Tërpezë e Ulët”, është një nga shumë rastet në të cilat tregohet humaniteti.

Kontrolloni gjithashtu

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Me nderime fetare, në praninë e një numri të madh të personaliteteve nga jeta fetare ...