Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Veseli thotë se do t’i zhbllokojë rreth 10 miliardë euro të ndërtimeve pa leje, duke i dhënë shtytje ekonomisë sonë
Veseli thotë se do t’i zhbllokojë rreth 10 miliardë euro të ndërtimeve pa leje, duke i dhënë shtytje ekonomisë sonë

Veseli thotë se do t’i zhbllokojë rreth 10 miliardë euro të ndërtimeve pa leje, duke i dhënë shtytje ekonomisë sonë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, të mërkurën ka vizituar edhe Lagjen e Trimave në Prizren, ku ka folur për Planin kundër korrupsionit dhe legalizimin e ndërtimeve pa leje. Duke folur për legalizimin e ndërtimeve pa leje, Veseli ka thënë se ato ndërtesa e banesa kanë shërbyer si akomodim i thjeshtë ku njerëzit banojnë, por jo si kapital. Ai ka thënë se falë fletave poseduese ata do të mund t’i blejnë, shesin apo t’i lënë me qira ligjërisht dhe mund të marrin kredi për bizneset e tyre, duke e lënë shtëpinë si kolateral në banka. Kjo nismë, sipas Veselit, do t’i zhbllokojë rreth 10 miliardë euro të ndërtimeve pa leje, duke i futur në qarkullim dhe duke i dhënë shtytje të jashtëzakonshme ekonomisë sonë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeministri Hoti, sot në Paris ka nënshkruar dy marrëveshje me Francën dhe ka ftuar për vizitë, kryetarin Macron

Kryeministri Hoti, sot në Paris ka nënshkruar dy marrëveshje me Francën dhe ka ftuar për vizitë, kryetarin Macron

Kryetari i Francës, Emmanuel Macron ia ka bërë të ditur kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, ...