Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Viola von Cramon: Në Bruksel nuk duhet të diskutohet dhe as të jetë si temë çështja e shkëmbimit të territoreve
Më 12 korrik do të rifillojë dialogu mes Kosovës dhe Serbisë dhe palët do të takohen në Bruksel. Raportuesja për Kosovën në Parlamentin

Viola von Cramon: Në Bruksel nuk duhet të diskutohet dhe as të jetë si temë çështja e shkëmbimit të territoreve

Më 12 korrik do të rifillojë dialogu mes Kosovës dhe Serbisë dhe palët do të takohen në Bruksel. Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka deklaruar se ky është hapi i parë për rifillimin e një procesi të stërzgjatur dhe se sipas saj, ky takim duhet të shërbejë për gjetjen e një zgjidhjeje më afatgjate mes Kosovës dhe Serbisë e cila do të sillte njohjen e Kosovës dhe normalizimin e të dyja vendeve. Ajo thekson se në këtë takim assesi nuk duhet të diskutohet dhe as të jetë si temë çështja e shkëmbimit të territoreve. Për samitin e 10 korrikut të organizuar nga  Merkel dhe Macron, ajo deklaron se shpreson që të arrihet jo vetëm një, por më shumë marrëveshje. Mirëpo sipas saj nuk ka gjasa që menjëherë pas rifillimit të dialogut të ketë një përfundim të shpejtë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...