leoni

Vuqiq e do Aleksandër Vulinin ministër të Mbrojtjes të Serbisë edhe pse e kundërshton Amerika

Vuqiq e do Aleksandër Vulinin ministër të Mbrojtjes të Serbisë edhe pse e kundërshton Amerika

Gazeta beogradase “Vecernje Novosti” shkruan se kryetari i Serbisë dhe kryetar i Partisë Përparimtare Serbe, Aleksandar Vuçiq ndodhet nën trysninë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të cilat nuk e duan Aleksandar Vulinin ministër të Mbrojtjes të Serbisë. Sipas burimeve të kësaj gazeta del se Vulin qenka halë në sy të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për shkak të retorikës ndaj shqiptarëve e kroatëve si dhe për shkak të lidhjeve të mira që ka me Moskën. Mirëpo Vuçiq ka vendosur të mos lëshojë pe ndaj presioneve amerikane dhe Vulinit do t’ia besojë drejtimin e Ministrisë së Mbrojtjes, shkruan “Novosti”.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …