MIT KS
Fillimi / Lajmet / Zyra e BE-së në Kosovë: Nuk ka datë të caktuar për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës
Parlamenti holandez diskuton sot për zgjerimin e BE-së dhe mundësinë e hapjes se negociatave për Shqipërinë

Zyra e BE-së në Kosovë: Nuk ka datë të caktuar për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka lëshuar në deklaratë në të vilën thuhet se nuk ka datë të caktuar për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës. “Nuk ka një afat të caktuar për procesin e liberalizimit të vizave dhe është në dorën e shteteve anëtare të BE-së në Këshill që ta përfshijnë liberalizimin e vizave për Kosovën në agjendën e Këshillit. Procesi i vendimmarrjes së Bashkimit Evropian për liberalizimin e vizave për Kosovën po vazhdon. Është në dorën e shteteve anëtare të BE-së që përfaqësohen në Këshillin e Bashkimit Evropian, së bashku me Parlamentin Evropian që të marrin vendimin përfundimtar”, kanë deklaruar nga Zyra e Bashkimit Evropian në vendin tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Për numrin e madh të rasteve me virus, në Prishtinë, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka fajësuar Vetëvendosjen

Për numrin e madh të rasteve me virus, në Prishtinë, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka fajësuar Vetëvendosjen

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, sot në foltoren e Kuvendit është shprehur se nga tubimi ...