Policisa

​Sindikata e Policisë së Kosovës kërkon nga Qeveria përmbushjen e kërkesave të tyre

Këshilli Drejtues i Sindikatës të Policisë së Kosovës, në mbledhjen e mbajtur ka shqyrtuar situatën e krijuar dhe vazhdimin e pakënaqësive të shumta të pjesëtarëve të policisë lidhur me mospërfshirjen në pakon emergjente që është e përcaktuar me ligj, ku përfshihen tani mo pagesa prej 300 eurove, mos pagesa e orëve shtesë, mos pagesa e shujtës dhe mospagesa e ndërrimit të natës sipas ligjit. Sipas komunikatës, duke e ditur dhe duke u bazuar në kushtet e vështira dhe në rrethanat në të cilat po vazhdon të punon Policia e Republikës së Kosovës në këtë situate pandemie, Sinadikata e Poicisë së Kosovës, fillimisht me datë 21.07.2020 iu është drejtuar me një kërkesë urgjente kryeministrit të Republikës së Kosovës Avdullah Hotit, si dhe Ministrit të Punëve të Brendshme, Agim Veliu me të cilin ka realizuar një takim, me qëllim të realizimit të kërkesave tona sindikale.

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …