KEK
Fillimi / Lajmet / 10 mijë biznese nga 36,679 sa janë përfituesit total të subvencioneve nga Fondi për Rimëkëmbje Ekonomike
10 mijë biznese nga 36,679 sa janë përfituesit total të subvencioneve nga Fondi për Rimëkëmbje Ekonomike

10 mijë biznese nga 36,679 sa janë përfituesit total të subvencioneve nga Fondi për Rimëkëmbje Ekonomike

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se shumica e bizneseve tashmë i kanë pranuar subvencionet në bazë të numrit të të punësuarve. “Afërsisht 10 mijë biznese nga 36,679 sa janë përfituesit total të subvencioneve, ende nuk i kanë përditësuar të dhënat në EDI, andaj ftohen t’i përditësojnë këto të dhëna. 60 milionë euro nga Fondi për Rimëkëmbje Ekonomike janë destinuar për të përkrahur direkt ekonominë, me fokus në bizneset familjare, ato të vogla dhe të mesme. Me futjen në funksion të të gjitha masave në kuadër të Pakos për Rimëkëmbje, do t’i tejkalojmë më lehtë sfidat e shkaktuara nga pandemia, ndërsa ekonominë e Kosovës do ta vendosim në një trajektore tjetër të zhvillimit”, ka shkruar Hoti,

Kontrolloni gjithashtu

PDK në Prizren, vlerëson se qeverisja aktuale nga Haskuka është larg përfaqësimit të interesave të qytetarëve

PDK në Prizren, vlerëson se qeverisja aktuale nga Haskuka është larg përfaqësimit të interesave të qytetarëve

Partia Demokratike e Kosovës Dega në Prizren, ka thënë se qeverisja aktuale nga Mytaher Haskuka ...