leoni

15 qershor 2024 në orën 11:00, do të promovohet libri ” “DOKTORI QË I DHA JETË LIRISË” kushtuar Dr. Fahredin Sh. Hoti dëshmori i kombit

Ju ftojmë që të merrni pjesë në promovimin e librit monografik “DOKTORI QË I DHA JETË LIRISË” kushtuar Dr. Fahredin Sh. HOTI dëshmori i kombit.
Promovimi i librit mbahet në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren me 15 qershor 2024 në ora 11:00.
Liria ishte mision për të dhe për këtë mision ai ishte i gatshëm të japë gjithçka, madje edhe jetën e tij. Libri “Doktori që i dha jetë lirisë” transmeton mesazhin e lirisë, si vlerë universale.
Pjesëmarrja juaj nderon veprën dhe sakrificën e dëshmorit të kombit!
Me respekt,
Besnik F. HOTI
Familja HOTI

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …