KEK
Fillimi / Institucionet / 16 KOMORE FTOHËSE DHE 39 LAKTOFRIZË DO TË SHPËRNDAHEN PËR BUJQIT RAHOVECAS

16 KOMORE FTOHËSE DHE 39 LAKTOFRIZË DO TË SHPËRNDAHEN PËR BUJQIT RAHOVECAS

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi përmes llogarisë së tij në facebook ka njoftuar se, brenda mundësive buxhetore jemi duke ju ofruar mbështetje të pakursyer bujqve dhe fermerëve nga qeverisja komunale. Sot, kemi publikuar edhe listën e përfituesve nga thirrja për aplikim, për mbështetje të fermerëve ku prej tyre kanë përfituar gjithsej:

* 16 komore ftohëse (11 copë 25m³ dhe 5 copë 40m³) *39 laktofrizë (26 laktofrizë 300 L dhe 13 laktofrizë 500 L).

Ju lumtë krahu e mos u ndalni, i gëzofshi!

Për më shumë shih linkun e bashkëngjitur;

https://kk.rks-gov.net/…/Lista-e-perfituesve-per-Komore…

Kontrolloni gjithashtu

SHFMU,, Dëshmorët e Baballoqit ’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Pas investimeve në rregullimin e ambientit të  brendshëm dhe të jashtëm të Shkollës Fillore të ...