driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Kuvendi do të mbajë seancë plenare ku do të jenë në rend dite pesë interpelanca dhe disa projektligje
Deputetët nuk shkojnë fare në seanca ose vetëm regjistrohen në listën e mëditjes dhe më pas ikun nga Kuvendi

Kuvendi do të mbajë seancë plenare ku do të jenë në rend dite pesë interpelanca dhe disa projektligje

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë plenare, në të cilën do të jenë në rend dite për diskutim pesë interpelanca dhe dhjetëra projektligje e propozim vendime tjera. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, do të përballet me deputetët në katër interpelanca, derisa në një interpelancë do të jetë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli. Interpelanca për “Contour Global” dhe marrëveshjen komerciale që e ka nënshkruar Qeveria e Kosovës me “Contour Globalin” do të jetë pjesë e debatit në Kuvend. Pos kësaj, interpelancë do të ketë edhe për reduktimet e ashpra të furnizimit me energji elektrike dhe situatën në sektorin e energjisë, ndarja e mjeteve financiare në shumën prej një milion euro për KOSTT-in për mbulimin e shpenzimeve të furnizimit me energji elektrike të katër komunave në veri të Kosovës dhe interpelanca në lidhje me korrupsionin dhe krimin e organizuar në institucionet dhe zyrtarët e lartë të Republikës së Kosovës. Ndërsa, interpelanca ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismajli, do të jetë në lidhje me sistemin informativ shëndetësor dhe sigurimet shëndetësore publike dhe private në Republikën e Kosovës, e thirrur po ashtu nga LVV-ja

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t'i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për t’i shqyrtuar pikat e papërfunduara nga shtatë seancat e lëna në gjysmë

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot për të mbajtur seancat e lëna në gjysmë, ...