KEK
Fillimi / Njoftime / Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës i rihap sot në sheshin “Zahir Pajaziti” ekspozitat “Vullkani i Republikës” dhe “70 Arkiv”
Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës i rihap sot në sheshin "Zahir Pajaziti" ekspozitat “Vullkani i Republikës” dhe “70 Arkiv”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës i rihap sot në sheshin “Zahir Pajaziti” ekspozitat “Vullkani i Republikës” dhe “70 Arkiv”

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës i njofton të gjithë ata që nuk patën mundësi t’i shohin ekspozitat “Vullkani i Republikës”, kushtuar 40 vjetorit të demonstratave të vitit 1981 dhe “70 Arkiv” kushtuar 70 vjetorit të themelimit të arkivit të Kosovës, mund t’i vizitojnë sot me datën 12 prill 2021 nga ora 9:00 deri në orën 16:00 në sheshin “Zahir Pajaziti në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të heroit të kombit, ...