KEK
Fillimi / Njoftime / Agjenda e aktiviteteve për “Ditën e Dëshmorëve” 5 dhe 6 Maj 2021
Gllogjan

Agjenda e aktiviteteve për “Ditën e Dëshmorëve” 5 dhe 6 Maj 2021

Për nderë të Ditës së Dëshmorëve të Komunës së Deçanit, komuna e Deçanit mban aktivitet sipas kësaj agjende:

Agjenda e aktiviteteve për “Ditën e Dëshmorëve”  5 dhe 6 Maj 2021

Dt.04. Maj 2021

  • Ora 10:00 Ekspozitë e nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme të komunës së Deçanit në Hollë të Pallatit të Kulturës “ Jusuf Gervalla” – Deçan ( mbetet e hapur tri dite)

Dt. 05. Maj 2021

  • Ora 10:00 Seance Solemne për nder të ditës së Dëshmorëve
  • Ora 10:00 Fillon turniri tradicional ne Futsall “Luan Haradinaj” ne Palestren e qytetit
  • Ora 10:30 Homazhe në Qendër të qytetit
  • Ora 11:00 Homazhe pranë Lapidareve, Varrezave dhe Memorialëve të Martirëve dhe Dëshmorëve të Kombit në të gjitha fshatrat e Komunës se Deçanit
  • Ora 13:00 Homazhe në kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Gllogjan
  • Ora 13:30 Vazhdojmë me homazhe në fshatrat tjera
  • Ora 16:00 Finalja e turnirit ne Futsall

Dt. 06. Maj 2021

  • Ora 10:00 Mbjellja e luleve në qendër të qytetet në rrugën ”Dëshmorët e Kombit”
  • Ora 11:00 Përurimi i Lapidarit te Dëshmorëve dhe Martirëve në fshatin Belle 1912-1999

Kontrolloni gjithashtu

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të heroit të kombit, ...