MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Albert Krasniqi i KDI-së zbulon se sa ulëse do të kenë në Kuvendin e Kosovës partitë politike të vendit
Albert Krasniqi i KDI-së zbulon se sa ulëse do të kenë në Kuvendin e Kosovës partitë politike të vendit

Albert Krasniqi i KDI-së zbulon se sa ulëse do të kenë në Kuvendin e Kosovës partitë politike të vendit

Hulumtuesi i KDI-së, Albert Krasniqi, që si pjesë e koalicionit të OJQ-ve Demokracia në Veprim ka monitoruar procesin e zgjedhjeve ka bërë një llogari se si do të shpërndahen ulëset në Kuvendin e Kosovës, edhe kur janë numëruar 99.56 për qind të votave. Krasniqi ka thënë se nga rezultatet preliminare të deritanishme, shpërndarja e ulëseve duhet me qenë kështu: PAN: 39 VV: 31 LAA: 30 Komunitetet: 20. Nga kjo tabelë shihet se asnjë prej subjekteve shqiptare nuk mundet ta bëjë shumicën në Kuvend edhe pas koalicionit me pakicat.

Kontrolloni gjithashtu

Austria dhe Kroacia përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në BE

Austria dhe Kroacia e përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në Bashkimin Evropian

Austria dhe Kroacia përkrahin zgjerimin e BE-së me përfshirjen e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ministri ...