BDI

Ali Ahmeti propozoi emrat vijues për përfaqësues të BDI-së në pushtetin ekzekutiv

Në përputhje me vendimin e Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm të Bashkimit demokratik për Integrim si dhe me kompetencat e tij statutore, Kryetari Ali Ahmeti vendosi që të propozon emrat vijues për përfaqësues të BDI-së në pushtetin ekzekutiv:

Sekretariati per Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, Festim Halili

Sekretariati për çështje evropiane, Arbër Ademi

Ministria e Drejtësisë, Valdet Xhaferi

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu

Ministria e Ekonomisë, Driton Kuci

Ministria e Mbrojtjes Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Ahmeti

Ministria e Vetqeverisjes lokale,  Shyhrete Elezi

Ministër pa resor – për investime të huaja, Arlind Zeqiri

Ministria e Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve, Faton Pollozhani

Ministria e Financave, Gëzim Beadini dhe

Ministria e Mbrojtjes, Bekim Maksuti.

Kontrolloni gjithashtu

Zërat e “ndërgjegjes” së dy profesorëve: Blerim Latifi dhe Muhamet Hamiti për dhunën izraelite kundër palestinezëve

Të paktën 178 palestinezë u vranë dhe 589 u plagosën nga sulmet ajrore të forcave izraelite kundër popullatës civile

Dje, Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken u takua me disa udhëheqës të vendeve arabe …