Bodo Weber

Analisti, Bodo Weber ka shkruar se ka ndryshuar qasja e perëndimit ndaj Serbisë

Duke komentuar thirrjen që bënë 60 politikan amerikan dhe evropian për ta ndryshuar qasjen e perëndimit ndaj Beogradit zyrtar, analisti, Bodo Ueber ka thënë se kjo thirrje tregon se qasja e perëndimit ndaj Serbisë ka ndryshuar. “Ky ndryshim do të ishte i mirëpritur, por për fat të keq, ne nuk shohim një kthesë të tillë në horizont. Përkundrazi, letra e disa parlamentarëve perëndimorë tërhoqi vëmendjen e mediave perëndimore, të cilat zakonisht rrallë shkruajnë për rajonin”, ka thënë për Zërin e Amerikës, analist politik dhe bashkëpunëtor i lartë në Këshillin e Politikave të Demokratizimit në Berlin, Bodo Weber.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …