MIT KS
Fillimi / Njoftime / Apel për ndihmë i familjes së dëshmorit të lirisë, Esat Kastratit nga Zatriqi i Rahovecit

Apel për ndihmë i familjes së dëshmorit të lirisë, Esat Kastratit nga Zatriqi i Rahovecit

Familja e deshmorit të lirisë, Esat Kastratit nga Zatriqi i Rahovecit, Nana e djalit të vetëm dhe fëmijet e Arsimit të sëmurë dhe me shpresë tek Ju, drejton një apel në emer të njerëzve të vullnetit të mirë, bamirësve të të gjitha shtresave të shoqërisë, përfshi edhe ata të mundësive modeste dhe me zemër të madhe që t’a ndihmojnë Arsimin e ri dhe prind, i cili ka nevojë imediate : trajtim dhe transplantim jashtë vendit si mundësi e vetme e mbetur, por e varur nga ndihma e juaj dhe kryekëput nga ajo.

Shuma e 72 mijë €, është astronomike për familjen a Arsimit me mundësi të shtëruara n’përballje dhe e sfiduar me sëmundjën e Tij, kjo shumë është sa bjeshka, por ;

– Çdo cent i juaj, rrënon “bjeshkën” dhe ngritë mundësinë e sherimit,

– Çdo ndihmë e juaja, zvogëlon shumën dhe rritë mundësinë e trajtimit imediat dhe urgjent jasht vendit,

– Çdo ndihmë solidare dhe vullnet i juaji për Arsimin ;

Rritë shansin për shërim,

Shton gjasat për t’sfiduar sëmundjën, dhe

Ushqen shpresën për jetë të Arsimit në nevojë.

Mundësitë tona zero (0) si familje, vrasin shpresën për Arsimin tonë.

Zoti dhe Ju, shpresa e vetme dhe e fundit për Arsimin.

Ndihma e Juaj, bekimi i jetës së Tij.

Në pritje dhe me shpresë në ndihmën tuaj, Zoti ju bekoftë!

Nr. i Xhirollogaris: XK051505010001748593. Merita Kastrati

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...