Hashim Thaci

Avokati i ish-kryetarit të Kosovës, Hashim Thaçi, ka kërkuar leje nga gjykatësi paraprak për certifikim të çështjeve

Av0kati i ish-kryetarit të Kosovës, Hashim Thaçi, ka kërkuar leje nga gjykatësi paraprak për certifikim të çështjeve, që ka ngritur për të apeluar vendimin lidhur me aktakuzën e korrigjuar dhe kërkesën për ndryshim të saj. Në shkresën e mbrojtjes së Thaçit, thuhet se më 3 shtator  të vitit 2021, Zyra e Prokurorit parashtroi një aktakuzë të korrigjuar siç ishte urdhëruar dhe kërkoi leje në përputhje me nenin  dhe rregullin e Rregullores për ndryshimin e aktakuzës për të përfshirë tri kategori akuzash. Pastaj saktësohet se më 23 dhjetor 2021, gjykatësi paraprak pranoi mocionin e Zyrës së për të ndryshuar aktakuzën në lidhje me amendamentet e propozuara, si dhe urdhëroi atë ta sigurojë një aktakuzë me më pak redaktime deri më 17 janar 2022, ka bërë të ditur “Betimi për drejtësi”.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …