Bashkësia Islame e Kosovës sivjet nuk do të organizojë pritje të liderëve shtetëror për shkak të epidemisë

Bashkësia Islame e Kosovës e dënoi sulmin e së enjtes në Nicë të Francës, duke e cilësuar si “akt të neveritshëm” dhe “terrorist”

Bashkësia Islame e Kosovës e dënoi sulmin e së enjtes në Nicë të Francës, duke e cilësuar si “akt të neveritshëm” dhe “terrorist”, që ka për qëllim “frikësimin dhe atakimin e vlerave humane e njerëzore”. “Bashkëndjejmë dhimbjen me familjarët e viktimave dhe popullin francez. Marrja e jetës së njeriut si dhe atakimi i objekteve fetare janë veprime që bien ndesh me parimet e feve dhe mësimet e profetëve. Fetë nuk kanë për qëllim përplasjet, dhunën e tmerret, por kanë për qëllim udhëzimin dhe fisnikërimin e popujve dhe shoqërive tona”, tha Bashkësia e Islame e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …