Bashkim Ramosaj

Bashkim Ramosaj: U arrit marrëveshja për projektimin, ndërtimin dhe përdorimin e rrugëve që kalojnë nga Manastiri i Deçanit

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka reaguar pas marrëveshjes për projektimin, ndërtimin dhe përdorimin e rrugëve të cilat kalojnë nëpër Zonën e Veçantë të Mbrojtur të Manastirit të Deçanit Me këtë rast, Ramosaj thënë se ka marrë fund bllokada e paqëndrueshme rreth ndërtimit të rrugës Deçan-Plavë. Ai ka thënë se sipas kësaj marrëveshje, Komuna e Deçanit do të procedojë me rehabilitimin, shtrimin e rrugës së Gushavcit dhe asaj të Manastirit, në trasetë e tyre ekzistuese, si rrugë lokale duke e përfshirë këtu edhe transportin e mallrave dhe kafshëve si nevoja të banorëve dhe familjeve që shfrytëzojnë bjeshkët për gjatë Grykës së Deçanit.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …