Betim Gjoshi

Betim Gjoshi: Çdo vendim i madh në Kosovë e ka vulën e Partisë Demokratike të Kosovë dhe Hashim Thaçit

Sekretari i Partisë Demokratike të Kosovës, Betim Gjoshi ka thënë se çdo vendim i madh në Kosovë e ka vulën e PDK-së dhe Hashim Thaçit. Këto fjalë të tij vijnë pas sigurimit të 3 medaljeve të arta olimpike të Kosovës. Ai tha se mbështetja buxhetore nuk duhet të ndalojë por të forcohet çdo herë. “Çdo vendim i madh në Kosovë e ka vulën e PDK-së dhe Hashim Thaçit. Ky është një vendim që ka firmën e Hashim Thaçit dhe janë themelet e mbështetjes serioze institucionale për sportistët tanë. Pjesë e këtij vendimi historik është edhe kryetari i sotëm i PDK-së, Memli Krasniqi, i cili në atë kohë ishte Ministër i Sportit. Vetëm sot kur Kosova ka 3 medalje të arta olimpike e shohim rëndësinë e domosdoshme të shtetit për të mbështetur dhe inkurajuar sportistët. Kjo mbështetje nuk duhet të ndalojë, por të forcohet çdo herë me mundësitë buxhetore që krijohen”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Pacolli

Behxhet Pacolli e quan skandaloze videon e publikuar nga Vetëvendosja dhe tregon me fakte se sa e ka ndihmuar vetë Kosovën

Ish- ministri i Punëve të Jashtme dhe deputeti Behgjet Pacolli, ka reaguar pas videos të …