MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ceremonia e dorëzimit dhe hapjes se ofertave – SHA 51 – drejtpërdrejt

Ceremonia e dorëzimit dhe hapjes se ofertave – SHA 51 – drejtpërdrejt

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon nga insitucionet dizajnimin e masave praktike që do të ishin më pak të dëmshme

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kërkon nga insitucionet dizajnimin e masave praktike që do të ishin më pak të dëmshme

Gjatë ditës së djeshme është mbledhur Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, ku për temë diskutimi ...