valamobile
Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr grante
Fillimi / Lajmet / Dëshmori i kombit Hajdar Shala është dekoruar nga kryetari Thaçi më Urdhrin “Hero i Kosovës”
Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në bazë të kompetencave të tij e ka dekoruar dëshmorin e kombit Hajdar Shala më

Dëshmori i kombit Hajdar Shala është dekoruar nga kryetari Thaçi më Urdhrin “Hero i Kosovës”

Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në bazë të kompetencave të tij e ka dekoruar dëshmorin e kombit Hajdar Shala më Urdhrin “Hero i Kosovës” me motivacionin për trimëri dhe sakrificë për lirinë e Kosovës. Dekorata i është dorëzuar familjarëve të dëshmorit Hajdar Shala.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Në këtë ditë i nderojmë të gjithë njerëzit që nuk kursyen asgjë për lirinë dhe pavarësisë e tokave shqiptare

Haradinaj: Në këtë ditë i nderojmë të gjithë njerëzit që nuk kursyen asgjë për lirinë dhe pavarësinë e tokave shqiptare

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka kujtuar 20- vjetorin e Çlirimit të Vushtrrisë. Ai thotë ...