Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Dhurata Hoxha thotë se qytetarët e Kosovës i bashkohen vizionit për fuqizimin e sundimit të ligjit
Dhurata Hoxha thotë se qytetarët e Kosovës i bashkohen vizionit për fuqizimin e sundimit të ligjit

Dhurata Hoxha thotë se qytetarët e Kosovës i bashkohen vizionit për fuqizimin e sundimit të ligjit

Kandidatja për deputete nga Partia Demokratike e Kosovës, Dhurata Hoxha, mori pjesë në takimin elektoral në Prishtinë, në lagjen “Dardania”, të cilin e cilësoi takim i mesazhit të fitores së PDK-së. Takimi në “Dardani”, përcolli mesazhin e fitores së madhe të PDK-së dhe vlerave për shtet të mundësive e gjasave të barabarta, ka shkruar znj. Hoxha në rrjetin social. Po ashtu, ajo ka cekur se qytetarët i bashkohen vizionit për fuqizimin e sundimit të ligjit. “Qytetarët i bashkohen vizionit tonë, për fuqizimin e sundimit të ligjit. Ndërtojmë të ardhmen, për Ty dhe Shtetin. #PDK112 #KadriVeseli1 #DhurataHoxha27”, ka shkruar znj. Hoxha në rrjetin social.

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit, që u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Ramush Haradinaj: Martirët e masakrës së Lybeniqit u shndërruan në gurë themeltar të lirisë së vendit tonë

Në përvjetorin e masakrës së Lybeniqit, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ...