Eman Rrahmani

Eman Rrahmani: Është e tmerrshme dhe e papranueshme se si DokuFest, Anibar, Parada e Krenarisë, paguhen nga Buxheti i Shtetit

Deputeti i Vetëvendosjes, Eman Rrahmani, iu ka bashkuar reagimeve të shumta pas një performance amorale, nudiste në hapjen e festivalit, i cili quhet  “DokuFest” dhe financohet nga Ministria e Kulturës. Ai i ka quajtur të papranueshme aktivitetet si këto,  të cilat përkrahen nga paraja e taksapaguesve, dhe këta amoralë  bëjnë përfomranca që kanë qëllim të vetëm shkatërrimin e familjes.  Është e tmerrshme dhe e papranueshme se si DokuFest, Anibar, Parada e Krenarisë dhe qindra aktivitete të mbështetën nga pushteti qendror dhe lokal me miliona euro nga paraja publike për të promovuar antivlera dhe degjenerim të shoqërisë tonë! Tashmë është qartë e kuptueshme se të gjitha këto organizime kanë vetëm një qëllim, atë të shkatërrimit të familjes, si shtylla kryesore e shoqërisë dhe identitetit tonë. Arti dhe kultura që duan shkatërrimin e shoqërisë nuk janë art e as kulturë, e aq më shumë kur kjo financohet nga parat tona si taksapagues të këtij vendi. Asnjëherë ne nuk do të lejojmë që këto degjenerime të ndryshojnë vlerat e larta që vendi ynë frymëzon me shekuj e shekuj.

 

Kontrolloni gjithashtu

Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar …