Është ndarë nga jeta nëna e ish-komandantit të Batalionit "Atlantiku", Hysni Syla

Është ndarë nga jeta nëna e ish-komandantit të Batalionit “Atlantiku”, Hysni Syla

Familja e ish-komandantit të Batalionit “Atlantiku”, të UÇK-së, nëpërmjet një postimi në rrjetin social ka njoftuar rreth lajmit mortor, vdekjes së nënës të ish-komandantit, Hysni Syla. Varrimi i së ndjerës bëhet sot më 20.06.2019 në fshatin Kishnarekë. Ndryshe Batalioni “Atlantiku” ishin djemt dhe vajzat e vendit tonë që jetonin dhe vepronin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me komandant Hysni Sylën.

Kontrolloni gjithashtu

Arrestohet një i dyshuar për përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm

Me datën 22.05.2024 rreth orës 22:55, Stacioni Policor në Gjakovë pasi kishte pranuar informatë për …