Fatmir Limaj me disa bashkëpunëtorë qëndroi për një vizitë në familjen e Haxhi Thaçit në Burojë të Drenicës

Fatmir Limaj me disa bashkëpunëtorë qëndroi për një vizitë në familjen e Haxhi Thaçit në Burojë të Drenicës

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, së bashku me bashkëpunëtorë qëndroi  për një vizitë në familjen e ish kryetarit të Kosovës  Hashim Thaçi, ku u prit nga babai, Haxhi Thaçi. “Përherë te baca Haxhi e djemtë e tij shohim krenari e burrni. Ky prind luftëtari e di më mirë se kush do, se ajo që po ndodh në Hagë vazhdon të jetë çmim i lirisë që po paguhet me mungesën e sakrificën që po e paguajnë presidenti me bashkëluftëtarët tanë”. Prandaj, prindërit, fëmijët dhe familjet e tyre janë të fortë, kokëlartë e krenarë për ata që e udhëhoqën Kosovën drejt lirisë dhe pavarësisë. Krenar me UÇK-në dhe luftën saj të drejt, të pastër e të lavdishme”, ka thënë Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Carl Bildt

Carl Bildt e konsideron ofertë të drejtë, propozimin evropian për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Kosovës dhe Serbisë

Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Suedisë, Carl Bildt, e konsideron si një “ofertë të …