KEK
Fillimi / Lajmet / Faton Klinaku: Materiali i radhës që do t’u vijë zyrave të OVL-UÇK-së në CD do ta quajmë “pjata fluturuese”
Faton Klinaku: Materiali i radhës që do t’u vijë zyrave të OVL-UÇK-së në CD do ta quajmë “pjata fluturuese”

Faton Klinaku: Materiali i radhës që do t’u vijë zyrave të OVL-UÇK-së në CD do ta quajmë “pjata fluturuese”

Sekretari, dhe shtruesi i detyrës i kryetarit të OVL UÇK-së, Faton Klinaku, ka thënë se materiali i radhës që do t’u vijë zyrave të tyre në CD do ta quajnë “pjata fluturuese”. Klinaku tregon se ideja për këtë emërim ishte e Nasim Haradinajt, nënkryetarit të organizatës tashmë i arrestuar. Kjo për shkak se CD-ja, të cilën OVL e UÇK-së e pret, pasi “rrufeja” i premtoi se do ta sjellë së shpejti, ka formën e pjatës fluturuese.“Nëse vijnë dosjet e tjera në formë të CD-së, ne do t’i quajmë pjata fluturuese.  Po ashtu, ai tregoi se çfarë do të ndodhë në rast se arrestohet. Nëse arrestohem edhe unë, vazhdon punën tjetri. Është kryesia, është këshilli dhe degët në të gjithë Kosovën, ka shtuar Klinaku.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...