MIT
kek
Airport Adem Jashari
tv dielli
Fillimi / Institucionet / Filloi Faza e II-të e hapjes së rrugëve fushore

Filloi Faza e II-të e hapjes së rrugëve fushore

Sot u inspektuan zhvillimet e punimeve, projekti“ Hapja e rrugëve Fushore në Komunën e Junikut-Faza II”, segmenti Kallavaj-rruga e Nivokazit.

Projekt i realizuar nga Ministria e Zhvillim Rajonal në bashkëpunim me Komunën e Junikut, gjegjësisht Programi për Zhvillim Rajonal që ju mundëson qytetarëve qasje dhe kushte të mira për zhvillimin e kulturave bujqësore.

Komuna e Junikut në kuadër të iniciativës “Shërbime të mira për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik”, po krijon kushte të mira infrastrukturore për zhvillim të bujqësisë dhe blegtorisë.

Kontrolloni gjithashtu

Urime Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, i ka uruar të gjithë qytetarët me rastin ...