Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Filluan punimet në ndërtimin e urës në Binçë

Filluan punimet në ndërtimin e urës në Binçë

Në fshatin Binçë të Vitisë kanë filluar punimet për ndërtimin e Urës mbi lumin Morava e Binçës. Kjo urë lidh fshatin Binçë me Kabashin dhe Shushtën. Do të jetë kjo ura e katërt që ndërtohet mbi lumin Morava e Binçës, duke e bërë kësisoj lëvizjen më të lehtë të qytetarëve të komunës së Vitisë. Për të parë nga afër fillimin e punime prezentë ishin edhe zyrtarët komunal, në krye me Kryetarin e Komunës, z. Sokol Haliti.

 

Kontrolloni gjithashtu

Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019 do të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor

Bordi i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019, në Skenderaj në mbledhjen e mbajtur më ...