KEK
Fillimi / Njoftime / FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova
FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER - Europe 21” dhe Kosova

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova

Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21”  dhe Kosova.

Konferenca do të mbahet në ndërtesën e Ministrisë së Mbrojtjes, me datën 6 maj 2021 (ditë e enjte), ora 14:30.

Tematika e konferencës është Ushtrimi i madh ushtarak “DEFENDER – Europe 21”, pjesëmarrja e Kosovës, konkretisht FSK-së, rëndësia e pjesëmarrjes, kapacitet që do të angazhohen, përgatitjet që janë bërë dhe objektivat që priten të arrihen në këtë  ushtrim.

Para gazetarëve me fjalët e tyre do të paraqiten Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj dhe Komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama.

Gazetarët do të kenë mundësi të shtrojnë pyetje për tematikën që do të trajtohet.

Paraprakisht ju faleminderit për  bashkëpunimin.

Kontrolloni gjithashtu

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të heroit të kombit, ...