Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Fuilluan punimet në ndërtimin e kanalit të mullirit në Irzniq

Fuilluan punimet në ndërtimin e kanalit të mullirit në Irzniq

 

Komuna e Deçanit po vazhdon me investime në territorin e sajë, një ndër to është edhe  fillimi i punimeve në ndërtimin e kanalit të mullirit në Irzniq të komunës së Deçanit, në lagjet Mushkolaj, Dodaj, Berisha dhe Islamaj, i cili kanal e furnizon mullirin me ujë dhe njëkohësisht shërben edhe për ujitjen e tokave bujqësore. Investimet do të vazhdojnë edhe ne vendbanimet tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetari Lushtaku, ka përcjellë nga afër realizimin e punimeve të rrugëve në fshatrat Rezallë, Plluzhinë dhe Likovc

Në kuadër të projekteve të ndryshme që po zhvillohen në komunën e Skenderajt, nënkryetari i ...