leoni

Gala koncerti në Marinë të Skënderajt, shënoi 25-vjetorin e çlirimit të Kosovës

Në Marinë të Skënderajt, mbrëmë u mbajt një gala koncert madhështor për të festuar 25-vjetorin e çlirimit të Kosovës. Ky event i rëndësishëm mblodhi një numër të madh qytetarësh si dhe personalitete të njohura nga politika dhe kultura. Gala koncerti ishte një festim i lirisë dhe përkujtim për kontributin e heronjve të luftës së Kosovës. Të pranishëm në këtë ngjarje ishin edhe bashkëshortet e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët po mbahen dhe gjykohen në Hagë. Ato ishin ulur pranë karrigeve të zbrazëta që mbanin emrat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit, duke simbolizuar mungesën e tyre dhe duke nderuar sakrificën e tyre për lirinë e Kosovës. Gjatë koncertit, një mori artistësh të njohur nga estrada e Kosovës dhe Shqipërisë performuan në skenë, duke sjellë një atmosferë të veçantë dhe emocionuese për të gjithë të pranishmit. Kjo ngjarje jo vetëm që festoi çlirimin e Kosovës, por gjithashtu rikujtoi rëndësinë e unitetit dhe mbështetjes për ata që kanë kontribuar në arritjen e lirisë.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …