KEK
Fillimi / Opinione / Gëzim Kelmendi: Ambasadori, Qëndrim Gashi, në Francë, nuk meriton vetëm të shkarkohet!
Gëzim Kelmendi: Ambasadori, Qëndrim Gashi, në Francë, nuk meriton vetëm të shkarkohet!

Gëzim Kelmendi: Ambasadori, Qëndrim Gashi, në Francë, nuk meriton vetëm të shkarkohet!

Fyerja e profetit Muhamed, përmes karikaturave nga ana e ambasadorit të Kosovës në Francë Qëndrim Gashit, është vepër penale dhe e dënuar në bazë të Kodit Penal të Republikës së Kosovës. Fyerja iu ka drejtuar edhe e popullit të Kosovës që është rreth 96% mysliman. Ambasadori i Kosovën në Francë Qëndrim Gashi duhet ta dijë mirë se ai paguhet nga populli i Kosovës, dhe kjo vepër e tij është shumë e ulët dhe e pamoralshme. Ambasadori i Kosovës në Francë, Qëndrim Gashi duhet menjëherë të shkarkohet dhe të arrestohet për nxitje të urrejtjes ndërfetare. Nxitja e urrejtjes ndërfetare është vepër e dënuar me Kodin Penal të Republikës së Kosovës. Nëse heshtë qeveria Hoti, nuk duhet të heshtë prokuroria!

Kontrolloni gjithashtu

RLK

RKL: Mazohizmi i disa mendjeve të degraduara duhet të marrë fund për të mirën e përgjithshme, për interesin e kombit

Lufta, jo vetëm virtuale kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka filluar qysh me lindjen e ...