KMDLNj: Gjykata Speciale nuk është duke garantuar gjykim të drejtë dhe të paanshëm për ish-krerët e UÇK-së

Grenell: Aktakuza e ish-kryeprokurorit të Gjykatës Speciale, Jack Smith, është e mbushur me gënjeshtra

Ish-përfaqësuesi special i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për dialogun Kosovë – Serbi, Richard Grenell, ka shkruar se akuzat në bazë të të cilave po mbahen në Hagë, ish-drejtuesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, janë të mbushura me gënjeshtra. Ai ka shkruar po ashtu se ish kryeprokurori i Hagës, Xhek Smith, ka shkatërruar reputacionin e kësaj gjykate. “Media duhet të merret me ndjekjen penale të Hashim Thaçit nga ish-kryeprokurori, Jack Smith.. Thaçi është ende në burg e megjithatë aktakuza e Jack Smithvazhdon të jetë e mbushur me gënjeshtra. Dëshmitarët e rremë tani kanë disa akuza të egra për taktikat e Jack Smithit. Ai ka shkatërruar reputacionin e Hagës, ka shkruar mes tjeash ish-përfaqësuesi special i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për dialogun Kosovë – Serbi, Richard Grenell.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …