vala – old
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Haradinaj: Kosova llogaritë në mbështetjen e mëtejme të Francës drejt realizimit të integrimeve euro-atlantike
Haradinaj: Kosova llogaritë në mbështetjen e mëtejme të Francës drejt realizimit të integrimeve euro-atlantike

Haradinaj: Kosova llogaritë në mbështetjen e mëtejme të Francës drejt realizimit të integrimeve euro-atlantike

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj është takuar sot me përfaqësuesin e shtetit francez Bruno Questel. Ai ka shkruar në një postim të tij Franca është partnere e fuqishme dhe do ta mbështet Kosovën realizimit të integrimeve euro-atlantike.

“Bruno Questel, përfaqësues i shtetit francez dhe i Presidentit Emmanuel Macron, e nderoi Kosovën dhe popullin e saj me pjesëmarrjen në ceremonitë festive të dhjetë vjetorit të pavarësisë. Franca është partnere e fuqishme dhe përkrahëse e madhe e vendit tonë. Kosova llogaritë në mbështetjen e mëtejme të Francës drejt realizimit të integrimeve euro-atlantike”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shprehu shqetësim për menaxhimin e parasë publike në Kosovë, veçanërisht ...