Fillimi / Njoftime / Hekuran Murati njoftoi se pagesat e para për fëmijët dhe lehonat do të fillojnë në fund të muajit shtator
Hekuran Murati: Pagesat e para për fëmijët dhe lehonat do të fillojnë në fund të muajit shtator

Hekuran Murati njoftoi se pagesat e para për fëmijët dhe lehonat do të fillojnë në fund të muajit shtator

Ministri i Financave, Punës e Transfereve, Hekuran Murati ka njoftuar  lidhje me shtesat e fëmijëve dhe pagesave për lehonat në bazë të Pagës së Ringjalljes Ekonomike. Ai ka thënë se shtesat e fëmijëve dhe subvencionimi për lehonat do të merren në fund të muajit. Murati ka theksuar se numri i llogarisë bankare, të dhënat personale të nënave dhe të dhënat personale të fëmijës, janë ato që nevojiten për të marr shtesa të fëmijëve. “Verifikimi bëhet në mënyrë automatike dhe të gjithë ata që janë kualifikuar, pagesën e parë e marrin në fund të muajit”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “Respect Our Rights – ROR” dhe Asambletë e Fëmijëve kërkojnë veprime urgjente ...