MIT KS
Fillimi / Lajmet / Humolli: Për të pasur sukses në luftën ndaj koronavirusit duhet të kemi patjetër bashkëpunim me qytetar
Coronavirus

Humolli: Për të pasur sukses në luftën ndaj koronavirusit duhet të kemi patjetër bashkëpunim me qytetar

Duke folur për masa e ndërmarra në vendin tonë kundër përhapjes së virusit KOVID-19, shefja e Emergjencave në Zyrën e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Kosovë, Isme Humolli ka thënë se për të pasur sukses në luftën ndaj koronavirusit është i domosdoshëm bashkëpunimi sa më i madh me qytetar. Ajo ka vlerësuar duke u bazuar në faktin e situatës aktuale, kapaciteteve që ka Kosova dhe nëse shkojmë sipas vlerësimit të tetë shtyllave të OBSH-së mund të themi lirisht se situata është duke u menaxhuar jashtëzakonisht mirë dhe me një përkushtim shumë të lartë. Nëse qytetarët e Kosovës respektojnë rekomandimet e IKSHPK-së Institutit Kombëtare të Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe Ministrisë së Shëndetësisë, atëherë nga mesi i muajit maj do të fillojmë me masa më të lehta të restrikcionit, ka thënë shefja e Emergjencave në Zyrën e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Kosovë, Isme Humolli.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...